Text_2

Schattenjacht Rivierenhof zomerzoektocht 2019

Schattenjacht Rivierenhof zomerzoektocht 2019

Zoek de schat in het Rivierenhof. Zomerzoektocht voor jong en oud.

Schatten begraven is van alle tijden. Iemand heeft iets kostbaars begraven in het Rivierenhof. Aan jou om uit te zoeken wie de schat waar verborg.

Provinciaal Groendomein Rivierenhof verrast haar bezoekers dit jaar met een boeiende en gevarieerde  zomerzoektocht.  Ontdek de mooie hoekjes van het park en leer bij over de geschiedenis van het domein. Zoek onderweg foto’s en letters en los zoekvragen op. Kraak de code en vind de de schat van het Rivierenhof. Speurplezier gegarandeerd, met of zonder kinderen (niet voor kleuters). De zoektocht van 4,8 km biedt ongeveer een halve dag (op wielen) tot een dag (te voet) speurplezier in het park.

De zoektocht kost 5 euro per boekje en is te koop aan het startpunt bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne of online via Terra Nova.  De zoektocht loopt vanaf vrijdag 14 juni tot en met zondag 15 september. Je kan deze zoektocht ook combineren met een bezoek aan de Kinderboerderij (gesloten op vrijdag en zaterdag), de speeltuin, de minigolf of het doolhof ernaast. Deze zoektocht wordt mee georganiseerd door Terra Nova en is een van de Schatten van Vlieg.

Meer info bij de domeinwachters via

rivierenhof@provincieantwerpen.be

T 03 360 52 18

Waar: Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Wanneer: 14 jun 2019 tot 15 sep 2019, 00:00 – 23:59

Prijs: 5 euro

Kaart wordt geladen...

Dit zal je ook leuk vinden!

 

Geen Evenementen