Text_2

Pitkamperen in De Notelaer

Pitkamperen in De Notelaer

35602724392_24c42a9105_zDeze zomer kan je gaan pitkamperen naast de Schelde. Je moet geen schrik hebben voor natte voeten, want het kamperen doe je zo’n drie meter boven de grond in een speciale boomtent.

Nestel je in een van de vier boomtenten die het paviljoen De Notelaer gezelschap houden. Dat achttiende-eeuwse pareltje langs de Schelde in Bornem wordt even jouw kampeerterrein. De tenten, ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Dré Wapenaar, bieden elk onderdak aan twee volwassenen en twee kinderen. Langs een laddertje klim je in de ‘pit’ waarin een ronde matras ligt.

Een echte aanrader voor kleine avonturiers, rustzoekers en romantische zielen!

Praktische info

Onthaal: tussen 16.30 uur en 18.30 uur aan het paviljoen De Notelaer (hier dienen de pitkampeerders zich aan te melden tussen de opgegeven uren).

Een zaklamp, slaapzak en andere kampeerspullen neem je zelf mee. ’s Avonds gezellig barbecueën doe je in de bivakzone waar ook picknickbanken, toiletten en water voorzien zijn. De volgende ochtend geniet je van een vers ontbijt.

Op de site van het Pitkamperen is een groot barbecue-stel geïnstalleerd. Houtskool, aanmaakblokjes en lucifers worden voorzien.

Het eten en drinken breng je zelf mee (er is koeling mogelijk, en er is een beschutte plaats om een koelbox te zetten).

We raden ook aan om zelf een klein rooster of aluminium roosterbakjes mee te brengen, zodat je het voedsel niet op het grote rooster hoeft te leggen, dat is daarvoor niet echt geschikt.

Naast de grill is er ook een vuurpit waarin op relatief veilige manier een kampvuur kan gemaakt worden. Ook hiervoor is hout voorzien. Marshmallows op een stokje, breng je zelf mee.

Voor het overnachten zelf breng je een slaapzak of dekentje mee, en je favoriete kussen. In de Pittent ligt een ronde matras van iets meer dan 2 meter doormeter, elke dag voorzien van een verse overtrek. Dus geen gedoe met luchtmatrassen en dergelijke.

Waar: De Notelaer

Wanneer: 30 jun 2019 tot 15 sep 2019, 16:30 – 12:00

Prijs: boompit + 1 ontbijt 80 €; boompit + 2 ontbijtjes 95 €; boompit + 3 ontbijtjes 105 €; boompit + 4 ontbijtjes 115 €

Kaart wordt geladen...

Dit zal je ook leuk vinden!

 

Geen Evenementen