Text_2

Ezelcruise

Ezelcruise

19315649333_d2c783daec_z

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. En dan bedoelen we natuurlijk de soort met vier pootjes. Cruise samen met onze zachte viervoeters doorheen het prinsheerlijke wandelgebied de Merode. De kleinsten kunnen afwisselend even uitrusten op de rug van de ezels terwijl de volwassenen de ezels begeleiden.

Breng je picknick mee, want na de wandeling kan je die gezellig bij ons opeten. De vliertuin biedt je dan een drankje aan zodat je nog wat kan napraten.

Praktische info

De activiteit vindt plaats van 10.30 uur tot ongeveer 14.30 uur (lunchtijd inbegrepen).  Breng je eigen picknick mee, die kan je na de wandeling gezellig bij ons op de boerderij opeten. Kan je kroost niet langer dan een uur zelfstandig stappen, neem dan een draagzak of buggy met grote wielen mee. Kinderen tot 40 kg mogen om beurt op een ezel zitten.

Toegankelijkheid

Het traject van de wandeling is niet volledig verhard en niet geschikt voor buggy’s, bolderkarren en rolstoelen. Verder is het een must om stevige gesloten wandelschoenen te dragen!

Waar: Beleefboerderij De Vliertuin

Wanneer: 30 jun 2019 , 10:30 – 14:30

Prijs: volwassenen 6 € - kinderen tot 12 jaar 3 €

Kaart wordt geladen...

Dit zal je ook leuk vinden!

 

Geen Evenementen