Text_2

The Beauty of the Beast

The Beauty of the Beast

UrselBidjar-Wim-DelvoyeTijdens de zomervakantie kan je elke woensdagnamiddag terecht in het Kasteel d’Ursel voor de tentoonstelling ‘The Beauty of the Beast’. Voor deze tentoonstelling selecteert het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen  dierenkunst uit de 17de, 18de en 19de eeuw. ‘The Beauty of the Beast’ combineert en confronteert deze oude meesters met hedendaagse kunstenaars.

Speciaal voor Terra Nova zijn er familierondleidingen op woensdag voor ouders en kinderen uit de lagere school. Ontdek er eeuwenoude schilderijen met statige watervogels, levensgrote koeien, grazende schapen en schattige poesjes. De nieuwe meesters durven al eens een stapje verder te gaan. Ze maken portretten van mensen met een dierenkop, laten je voelen aan een schapenkop, kruipen in de hals van een zwaan of kruisen een teddybeer met een dalmatiër.

Ook in het park valt er wat te ontdekken. Aan de grote toegangspoort wacht ‘de bewaker van het kasteel’ je op en kan je je neervlijen tussen de poten van een reuzegrote uil. Zag jij al eens een buldog met sneakers? Kom ook langs en ontdek een kasteel vol beestjes!

Praktisch: per rondleiding nemen we maximaal 15 personen mee en maximum 2 volwassenen per 4 kinderen. Het is een rondleiding voor kinderen en gezinnen. In de ticketprijs is de toegang, gids en een ijsje of drankje in de parkbar inbegrepen!

Waar: Kasteel d'Ursel

Wanneer: 5 Jul 2017 tot 30 Aug 2017, 14:00 – 16:00

Prijs: 6 t.e.m. 12 jaar 13,5 €, volwassenen 18,5 €

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Kaart wordt geladen...